Servisne

Ulica Josifa Pančića pod naplatom (FOTO)

U ulici Josifa Pančića obeležena su parking mesta i postavljena dodatna tabla za naplatu parkiranja. Kontrolori JKP „Parking servis“ Niš će od 18. aprila 2022. godine početi sa izdavanjem dnevnih karata vozačima koji ne poštuju Odluku o upravljanju javnim parkiralištima.

Ulica Josifa Pančića se nalazi u Zoni II (zelena zona) u režimu naplate parkiranja. Naplata se vrši radnim danom od 7-21 sat i subotom od 7-14 sati.

Plaćanje parkiranja na sat može se obaviti slanjem registarskog broja vozila (npr. NI123AA) SMS-om na broj 9182, zatim kupovinom višesatne karte slanjem registarskog broj vozila (npr. NI123AA) SMS-om na broj 9185 ili isticanjem papirnih parking karata koje se mogu kupiti na obližnjim kioscima.

Stanari ulice Josifa Pančića ili okolnih ulica, koje se nalaze u režimu naplate, mogu kupiti povlašćenu zoniranu stanarsku parking kartu za stanarski sektor broj osam.

Više informacija korisnici mogu dobiti u Korisničkom servisu, ulica Milojka Lešjanina 39, preko broja telefona 018 517 778 ili na sajtu www.nisparking.rs.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com