Društvo

Ulica Đuke Dinić prelazi iz zelene u ekstra zonu

Svako ko je barem jednom prošao ulicom Đuke Dinić kod pijace „Tvrđava“, koja se nalazi u samom centru grada, nije mogao da ne primeti saobraćajni haos. Кako bi se rešio ovaj problem Sekretarijat za komunalne delatnosti, energetiku i saobraćaj doneo je rešenje kojim sistem naplate parkiranja na ovoj lokaciji prelazi iz zelene u ekstra zonu, saopštilo je JKP “Parking servis” Niš.

Nepropisno parkirana vozila, vanpijačna prodaja na improvizovanim tezgama na trotoaru i ulici decenijama je ružna slika pored jednog od najstarijih utvrđenja u samom centru grada – Niške tvrđave.

“Ovim putem obaveštavamo korisnike da će se naplata vršiti sa obe strane ulice radnim danom od 7 do 21 i subotom od 7 do 14 časova. Cena za sat parkiranja iznosiće 80 dinara. Plaćanje parkiranja obavlja se slanjem SMS-a na broj 9180”, ističu u ovom preduzeću.

Čelnici grada Niša godinama unazad pokušavali su da ovaj problem reše, kako bi se zaveo komunalni red na ovoj lokaciji. S tim u vezi Sekretarijat za komunalne delatnosti, energetiku i saobraćaj doneo je rešenje kojim sistem naplate parkiranja u ulici Đuke Dinić prelazi iz zelene u ekstra zonu, što znači da je parkiranje ograničeno na jedan sat.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

2 Komentara

  1. Zakon je i pre postojao, ali nije imao ko da ga sprovodi jer su nesposobni da to rade. Sada će da budu sposobni i moći će da podužu kola paikom? Sumnjam, i dalje su nesposobni i nemoćni!

  2. Sram vas bilo!Tako se resava problem parkiranja?Podizanjem cene?Treba vas ugasiti!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com