Sport

Ulaz na Čair besplatan! POBEDA KAO POKLON za rođendan

Niški Radnički dočekuje Čukarički u četvrtak od 15.30 sati kada se igra meč 33. kola Superlige Srbije ujedno i 3. kolo plej-ofa.

Radnički je za vikend bio bolji od Partizana i slavio sa 3:1 na gradskom stadionu u Nišu. Prošlo kolo bilo je uspešno i za Čukarički koji je iznenadio Zvezdu i uzeo im bodove za 3:2.

Čukarički je trenutno na četvrtom mestu, 11 bodova manje od Radničkog koji je na visokom drugom mestu već nedeljama.

“Biće to teška teška utakmica protiv ekipe koja je odigrala fenomenalnu utakmicu protiv Zvezde i nanela joj prvi poraz u prvenstvu. Sigurno je da će oni i ovde doći po dobar rezultat i zbog toga moramo biti na najvišem mogućem nivou. I mi smo osokoljeni posle pobede nad Partizanom i učinićemo sve da dođemo do nova tri boda, sa kojima bi najverovatnije osigurali drugo mesto i nastavili da vršimo pritisak na vodeću Zvezdu”, rekao je pomoćnik glavnog trenera Radničkog Dragan Šarac.

Drinčić je povređen još na utakmici sa Partizanom i oporavlja se, svi ostali fudbaleri su spremni za predstojeći meč.

“U sastav se nakon povrede vraća Riota Noma, a videćemo da li će šef Lalatović odlučiti da rotira zbog zgusnutog rasporeda i ukaže šansu mladim igračima poput Nikole Čumića i Alekse Jovanovića, koji se ozbiljno nameću. U svakom slučaju mi ćemo na teren poslati ekipu koja će biti spremna da nam donese novu pobedu”, siguran je Šarac.

Fudbalski klub Radnički slavi 96 godina od osnivanja, uprava kluba odlučila je da meraklijama pokloni besplatni ulaz na sutrašnji meč.

Foto: FK Radnički

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com