Promo

UKUSNO I ZDRAVO: Beskvasni hleb i hleb bez aditiva Pekare Kroasan

Hleb je jedna od osnovnih namirnica u ljudskoj istoriji, koja je sastavni deo trpeze svih naroda u čitavom svetu. U zavisnosti od naroda pravi se na najrazličitije načine, ali ono što je svuda prioritet jeste da hleb mora biti ukusan i zdrav.

Upravo je to vodilja veštih majstora u Pekari Kroasan, koji za vas prave uvek sveže, ukusne i zdrave beskvasne hlebove i hlebove bez aditiva.

Pipremajući ih po posebnoj recepturi, hlebovi Pekare Kroasan, pored bogatog ukusa i sitosti, garantuju prirodan način pripreme i zdravlje.

Hleb pripreman bez kvasca preporučuju mnogi nutricionisti, jer sadrži sve hranljive supstance koje su potrebne organizmu. Lakši je za varenje, a bez kvasca zadržava sve minerale, vitamine i proteine koji se nalaze u pšenici.

Foto: Pixabay

Aditivi su poznati alergeni i brojna istraživanja ističu da bi ih trebalo izbegavati ili koristiti u što manjoj količini. Zato vam Pekara Korasan priprema hleb vez aditiva, koji ukus i svežinu drži dugo nakon pripreme.

Bez kvasca ili bez aditiva, zajedničko svakom hlebu Pekare Kroasan jeste način pripreme. A to je tradicija. Svakom hlebu posveti se puna pažnja, od odabira sastojaka, preko mešenja testa, sve do vremena koje provede u pećnici.

To garantuje neodoljiv miris i ukus i zlatnu, hrskavu koricu kojoj ne možemo odoleti. Priprema se u Pekari Kroasan non-stop, marljivo se mesi, a pećnice rade od ranog jutra, što je garant da ćete uvek biti usluženi svežim hlebom.

Ukus tradicije i zdravlje, Pekara Kroasan donosi na Vašu trpezu! 

Pekara Kroasan – Tradicija koja traje!

Prva pekara počela je sa radom 07.05.2002. godine u današnjoj ulici Vojvode Mišića 109. Tako su Nišlije dobile prvo mesto dobre hrane i fenomenalnog ukusa. Na ovom mestu pekara se nalazi i danas.

Prvo širenje maloprodajne mreže usledilo je 2004. godine. Tada je otvorena druga pekara na Bulevaru dara Konstantina 80.

Pekara KROASAN

Nedugo posle toga otvorena je još jedna Pekara Kroasan na Bulevaru Nemanjica u Zoni II. Osim pekare na istoj adresi nalazi se i mlekarica – mini market takođe u sklopu pekare. A na istom mestu je i sedište preduzeća odakle se upravlja svim maloprodajnim objektima.

PEKARA KROASAN
Vojvode Mišića 109
Bulevar cara Konstantina 80
Bulevar Nemanjica Zona II
Facebook
Instagram

U skladu sa važećom politikom kvaliteta i pažljivo biranim proizvodima kako bi zadovoljili želje i potrebe vernih potrošača, tradicijom dugom 18 godina i jasno definisanim planovima za budućnost Pekara Kroasan nastavlja svoj napredak imajući za cilj da bude još bolje mesto dobre hrane i prepoznatljivog ukusa!

 

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button