Društvo

UKRASITE GRAD PRAZNIČNIM DUHOM: Konkurs za učešće na festivalu Niš u srcu – Ulica otvorenog srca

Kreativci, dizajneri nakita i torbi, slikari i umetnici imaće prilike da izlaganjem svojih dela grad ispune prazničnim duhom na festivalu Niš u srcu – Ulica otvorenog srca.

Niš u srcu – Ulica otvorenog srca je zimski ulični festival koji će na trgu Stevana Sremca od 29. decembra do 1. januara ukrastiti grad prazničnom atmosferom. Zainteresovani se mogu prijaviti do 20. decembra, slanjem kratke biografije i fotografije radova na mejl: ulica.otvorenog.srca.nis@gmail.com.

“Trg će tokom četiri dana festivala pored jelke i novogodišnji ukrasa ispuniti i punktovi namenjeni za izlaganje umetničkih radova, slika, knjiga i različitih rukotvorina. Za vreme trajanja festivala za najmlađe Nišlije biće pripremljen poseban novogodišnji program ispunjen interaktivnim radionicama i predstavama. Posetioci festivala će uživati u muzičkim nastupima koji će od prvog dana dodatno oživeti sliku praznične idile”, kažu organizatori festivala.

Festival je nastao okupljanjem motivisanih i entuzijastičnih Nišlija iz Turističke organizacije grada Niša i Fabrike umetnika, i ove godine će biti održan uz pomoć prijatelja iz Kancelarije za mlade grada Niša, Parking servisa i kompanije IDEA kao glavnog partnera.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com