Hronika

Ukrali pivo iz prodavnice, pa pretukli vlasnicu

Sinoć oko 22,50 časova u Parku Svetog Save pretučena je 47-godišnja vlasnica trgovinske radnje, od strane dvojice mladića. M.K. 1991. godište i M. K. 1989. godište sa još jednim mladićem prethodno su iz trgovinske ranje ukrali nekoliko flaša piva, kazali su Niškim Vestima u policiji.

Kako nezvanično saznajemo, kada su od strane radnika i vlasnice prepoznati u parku, žena im je prišla i zamolila ih da vrate ili plate pivo koje su ukrali, nakon čega su je napali. Jedan ju je odgurnuo, drugi je krenuo da je udara flašama po glavi i telu i ugrizao ju je za ruku. Potom se drugi pridružio tome i krenuo da je šutira i udara flašama, dok je treći mladić pobegao.

“Ona je od strane Hitne pomoći pregledana i primljena je u KC na odeljenje hirurgije. Tu su konstatovane povrede i ujed na desnoj ruci”, kažu u policiji.

Policija je odmah reagovala i domah je pronašla osumnjičene.

“Odmah je obavešteno Osnovno javno tužilaštvo u Nišu, koje se izjasnilo da se donese rešenje o zadržavanju od 48 časova zbog sumnje da su izvršili krivično delo nasilničko ponašanje”, dodaju u policiji.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com