Sport

Ukrajinski napadač pojačao Radnički

Fudbalski klub Radnički od danas je jači za ukrajinskog napadača Jevgenija Pavlova.

Ovaj fudbaler ima 30 godina, a visok je 191 centimetar. Tokom karijere je stekao ozbiljno iskustvo, trebalo bi da predstavlja značajno pojačanje za niški tim i poboljša efikasnost.

Svojevremeno je igrao za sve mlađe reprezentativne selekcije Ukrajine, a klupsku karijeru počeo je Volinu iz Lucka. Nastupao je još za Sevastopolj, Sokol Saratov, mađarski Vašaš i Doksu sa Kipra. U Srbiji je igrao za Madost iz Lučana i Radnik iz Surdulice .

“Igrao sam već za dva tima u Srbiji i za to vreme sam upoznao ovdašnje prilike. Znam da je Radnički klub sa bogatom istorijom, da je jedan od najznačajnijih klubova u Srbiji i zadovoljstvo mi je što ću braniti njegove boje. Poznajem kvalitet Superlige Srbije i smatram da je Radničkom mestu u njenom vrhu. Došao sam ovde da igram i da svojim iskustvom i golovima pomognem timu da ostvari svoje ciljeve. Moj zadatak je da postignem što više golova i verujem da ću biti uspešan. Neke od saigrača poznajem, ostali su me sjajno prihvatili i neću imati problem sa prilagođavanjem. Imamo kvalitetenu ekipu, mladog trenera i sve uslove da ispunimo očekivanja uprave i navijača. Radujem se predstojećim izazovima”, rekao je Pavlov po potpisivanju ugovora.

Pavlov će priliku da debituje za novi tim imati u nedelju od 16.55 sati, kada Radnički dočekuje Voždovac u sklopu osmog kola Superlige Srbije.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com