Hronika

Ukrajinac u plombiranoj hladnjači vozio dva iregularna migranta

Na parkingu auto-puta iz Leskovca ka Nišu, u plombiranoj hladnjači kojom je upravljao ukrajinski državljanin, pronađena dva su iregularna migrant, saopštio je MUP.

„U toku noći, na parkingu auto-puta iz Leskovca ka Nišu, u visini naselja 9. maj, ukrajinski državljanin koji vozi hladnjaču iz Grčke, prijavio je da se iz hladnjače čuje buka i lupanje, nakon čega je pozvao policiju, jer je od strane carine Severne Makedonije na graničnom prelazu prema Grčkoj, stavljena carinska plomba koja je zatečena neoštećena.

Posle postupanja policije i carine, u plombiranoj hladnjači pronađena su dva iregularna migranta, živa, jer je u hladnjači bilo 20 stepeni. Ministarstvo unutrašnjih poslova će preneti ove informacije makedonskoj strani, sa očekivanjem da se ovakva krivična dela spreče i sankcionišu“, izjavio je ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

2 Komentara

  1. Znaci nemozete prozivati vozaca,nebitno ko je i odakle je,migranti su usli a policija ih nije otkrila ili nije htela i tacka.Najlakse je okriviti vozaca,a on nesme ni da spava,da se okupa,da se javi porodici,najbolje kad nevoui da strazari pored prikolice

  2. Posle postupanja policije pronađena dva IREGULARNA migranta na 20 stepeni?
    Iregularna, nova srpska reč a 20 stepeni je sobna temperatura.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com