Društvo

Ukonjeno drvo koje je sinoć palo na dete i polomilo mu ruku (VIDEO)

Nakon što je sinoć pala topola na dete i polomila mu ruku u blizinu škole “Miroslav Antić”, stanari obližnjih zgrada koji su se obratili našoj redakciji ističu da su mnogo ranije upozoravali upravnike zgrada da se ta drveća uklone jer predstavljaju opasnost. Radnici JKP Medijana sektora zelenilo i Parking servisa su izašli na teren i uklonili stablo.

Dečak je, srećom zadobio samo prelom ruke, dok su ostala deca prošla nepovređeno.

Stanari tog dela grada kazali su sinoć novinarima da su čuli strašan vrisak i onda videli dete pored drveta koje je plakalo i žalilo se na bolove u ruci.

“Drvo je bukvalno palo iz čista mira. Nije bilo nikakvo nevreme, ali već duže vreme kada je je oluja, bojim se da će to drvo da mi padne na prozor i evo sada se to i desilo. Srećom nije došlo do kobnog ishoda”,  kazala je stanarka za Niške Vesti.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Jedan komentar

  1. Molim redakciju da objavi ime agencije za upravljanje zgradom? Oni su trebali da reaguju, jer je bilo vise apela stanara da ce se dogoditi ovako nesto. Hvala

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com