Društvo

Uklonjeni grafiti sa pešačkog mosta u Tvrđavi

Grafiti koji su ispisani na novom pešaškom mostu u Tvrđavi su uklonjeni, a radovi na njegovom postavljanju privode se kraju i uskoro će biti predat građanima na korišćenje, potvrdila je gradonačelnica Dragana Sotirovski.

“To što su vandali išarali novi pešački most u Tvrđavi nas nije zaustavilo! Očistili smo grafite, završavamo radove na njegovom postavljanju i uskoro ćemo svi moći da koristimo most koji spaja Tvrđavu sa Gradskim poljem. Nastavljamo da se borimo za to da svaki deo našeg grada bude uređeniji”, izjavljuje Sotirovski.

Most pre uklanjanja grafita; Foto: Grad Niš

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

2 Komentara

  1. Postavite bre kamere i ko inistava odmah po dzep.Englezi resise na hiljade besnih navijaca mi nemoze par huligana.Sramota

  2. Uklonjeni su, ali nema garancije da se neće opet pojaviti. Tu ili u blizini. Nije kamera rešenje, pa ne možemo ceo grad opasati kamerama. Nedavno sam bio u Varšavi. Upalo mi u oči to da nigde grafita nije bilo. Tek negde na izlazu iz grada, neki sporedni put, ispod mosta, jedan jedini natpis. Dok smo se mi ovde uz rakijicu busali pre 20-30 godina da smo za Poljake klasa, oni su decu učili redu i u kući i u školi. I to dalo rezultata. Nema neke misterije, od dece se stvaraju ljudi. Ovakvi ili onakvi. Zato pričajte da svojom decom, posvetite im vreme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com