Društvo

Uklonjena deponija sa Vrežinskog groblja

Vrežinsko groblje, koje nije u sistemu, na žalost često građani koriste kao mesto gde donose razne vrste otpada, šut, kabasti otpad i svaku drugu vrstu otpada u velikim količinama. Na groblju postoji kontejner koji služi da građani odlože otpad ali ne i šut i kabasti, pa se od otpada često na ovom mestu napravi divlja deponija koja se iznova stvara.

“Ponovo smo angažovali operativu i čistimo tu novonastalu divlju deponiju”, kaže Saša Matić iz JKP “Mediana”. “Molimo građane da se ponašaju odgovorno i ne donose otpad na groblje, ako ni zbog čega drugog, onda bar zbog poštovanja prema pokojnicima koji tu počivaju”.

JKP “Mediana” se, takođe, obraćama savesnim građanima da prijave svakog ko tu donosi otpad, jer, ističu, nije u redu da se ovakve stvari tolerišu.

“Sredinom aprila je bila slična situacija tako da smo mi angažovali mašine i uklonili divlju deponiju koja je tu nastala,  a sada smo morali ponovo da se vratimo”, kaže Matić.

Foto: JKP “Mediana”

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com