PromoPromo vesti

Uklonite štetne uticaje svakodnevnice s vaše kože

Vreme brzog života, stresa i lošeg sna ostavlja tragove na vašoj koži. Oxygen tretman je tretman čistim kiseonikom vaše kože uz pomoć aparata za oksigenizaciju u kombinaciji sa kozmetikom.

Oxygen tretman je tehnološki najnapredniji sistem za tretmane oksigenizacije i regeneracije kože lica i tela. Oxygen aparat iz atmosfere odvaja čist kiseonik od ostalih gasova. Čist kiseonik se tada kombinuje sa kozmetikom koja se posebnim aplikatorom nanosi na kožu i u potkožno tkivo.
U zavisnosti od vrste kozmetike koja se koristi u kombinaciji s kiseonikom, moguće je vrlo uspešno izvoditi tretmane čišćenja lica, hiperpigmentacije, pomlađivanja lice, hidratacije, smanjenja i uklanjanja bora i linija. Čist kiseonik sjajan je saveznik i u otklanjanju problema akni, jer svojim delovanjem uništava anaerobne bakterije.

Oxygen tretmani su neinvazivni, a omogućuju aplikacije kod najčešcih problematika u tretiranju kože. Podstiču mikrocirkulaciju za postizanje prozračnosti kože s prirodnim i dugoročnim rezultatom, vidljivim već nakon prvog tretmana.

U kozmetičkom salonu Medeja dobro znaju da današnje vreme brzog života, stresa i lošeg sna ostavlja tragove na koži. Zato vredno rade da uklone te štetne uticaje svakodnevice. Recept? Odabrani preparati, opuštena atmosfera, vrhunski profesionalci i individualni pristup.

Posetite nas, a mi ćemo vam ponuditi tretman kakav želite.

SALON MEDEJA
Tome Rosandića 6
018/511611
018/511612
064/3003340
info@medejacosmetic.com

SALON MEDEJA BULEVAR
Vizantijski Bulevar br.2
018/511610
064/3830000
medejabulevar@gmail.com

www.medejacosmetic.com

Opširnije na portalu
CityOfNiš >>>

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com