Hronika

Uklanjaju se ostaci semafora, biće postavljena privremena signalizacija

Nakon što je noćas oko 23,40 autobus oborio semafor na raskrsnici kod Suda, saobraćaj se ovog jutra odvija bez smetnji. Vozila prolaze neometano, a saobraćajni policajac reguliše saobraćaj.

Ono što je ostalo od semafora, pomereno je na trotoar uz samo zgradu Osnovnog suda.

Iz Sekretarijata za saobraćaj poručili su da radnici Parking servisa uklanjaju ostatke semafora i dodaju da će u toku dana biti održan sastanak sa policijom kako bi utvrdili šta se tačno dogodilo.

Gradski većnik Igor Vojinović kazao je za Niške Vesti da već postoji privremeno rešenje.

“Preduzemo sve mere da privremeno stavimo tu raskrsnicu u funkciju, postavljanjem privremene signalizacije, a nakon toga ćemo da napravimo portal za koji je potrebno malo više vremena. Potrudićemo se da u narednih par dana osposobimo raskrsnicu da normalno funkcioniše”, rekao je Vojinović.

Podsetimo, incident se dogodio noćas, oko 23,40, kada je vozač autobusa, iz za sada nepoznatih razloga, izgubio kontrolu i udario u konstrukciju semafora koji je pao na raskrsnicu, ali i sanitetsko vozilo Vojne hitne pomoći koje se tu nalazilo.

U policiji kažu da nema povređenih, da je pričinjena materijalna šteta i da se uzrok nezgode utvrđuje.

Autobusom pokosio semafor kod Suda

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com