Hronika

Ukinut pritvor zaposlenima u Parking servisu. Dve osumnjičene osobe i dalje iza rešetaka

Nakon hapšenja sedam osoba, zbog sumnje da su prilikom nabavke boja i razredjivača oštetili „Parking servis“ za 6.368.979 dinara, D.A. i M.P. se još uvek nalaze u pritvoru, zbog mogućnosti da uticanjem na svedoke mogu ometati tok krivičnog postupka, potvrđuju iz Višeg suda za Niške vesti. Iz istog razloga, pritvoreni su V.R. i P.N. kojima je 14.05. ukinut pritvor jer su prestali zakonski razlozi.

Iz Višeg suda navode, da se svi ostali osumnjičeni brane sa slobode.

Podsetimo, kako je navedeno u saopštejnu Višeg javnog tužilaštva, medju uhapšenima nalazilo se dvoje zaposlenih u preduzeću „Pamax trgovina DOO Niš“, dvoje zaposlenih u „Parking servisu“, jedan zaposleni u Direkciji za izgradnju grada Niša i po jedan zaposleni u firmama „Goex DOO Prokuplje“ i „Pomoravlje“ Niš.

Slobode su lišeni zakonski zastupnik preduzeća „Pamax trgovina DOO Niš“ A.P (36), odgovorno lice u tom preduzeću M.P. (45), zakonski zastupnik preduzeća „Goex DOO Prokuplje“ G.V. (55) i zakonski zastupnik preduzeća „Pomoravlja“ D.A (42). Postoji osnov sumnje da su učinili krivično delo zloupotrebe u vezi sa javnom nabavkom.

Zbog sumnje da su pomenutim licima pomogli u izvršenju krivičnog dela uhapšeni su su zaposleni u „Parking servisu“ P.N. (47) i V.R. (39), i radnik Direkcije za izgradnju grada Niša S.M. (65).

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com