Ekonomija

Ukida se let do Ajndhovena

Od 21. marta 2018. prestaje da saobraća avionska linija između Niša i Ajndhovena, ali će biti povećan broj polazaka ka drgim destinacijama.

Kompanija Wizz air odlučila je da ukine letove iz Niša za Ajndhoven zbog slabijeg interesovanja za ovu destinaciju. Svi oni koji imaju rezervacije na ovoj liniji nakon 21. marta o promeni će biti obavešteni na vreme i biće im ponuđeni alternativni letivi ili potpuni povraćaj novca uz mogućnost da povraćaj iskoriste tako da umesto celog novčanog iznosa dobiju kredit za kupovinu avio karata za njihove letove u vrednosti od 120% od originalnog iznosa.

U avio-saobraćaju je uobičajena praksa da se broj letova menja u skladu sa sezonama i sa rezultatima rada određene linije. Wizz Air redovno prati rezultate rada svojih linija kako bi održao najniže moguće cene na svojim najpopularnijim rutama. Linija od Niša do Ajndhovena će biti obustavljena nakon 21. marta 2018. kako bi mreža linija iz Srbije bila optimizovana. Kako uvek istražujemo nove mogućnosti kojima bismo najbolje odgovorili na zahteve naših putnika, ovaj dodatni kapacitet biće dodeljen našim drugim linijama sa većom tražnjom“-kažu u Wizz Air-u za portal Fly from Niš.

Wizz air će iduće letnje sezone leteti ka Bazelu, Dortmundu, Malmeu i Memingenu, tako da se na nekoj od ovih destinacija očekuje povećanje broja letova. Aerodrom “Konstantin Veliki” u junu mesecu ove godine bio je prvi u Evropi po rastu broja putnika.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com