DruštvoZdravlje

UKC zapošljava 13 lekara i četrdesetak medicinskih tehničara

Univerzitetski klinički centar u Nišu zaposliće u narednih desetak dana, u okviru akcije prijema najboljih diplomaca fakulteta i srednjih škola, četrdesetak medicinskih tehničara i 13 lekara, najavljeno je iz ove zdravstvene Ustanove.

„Prijem ostalih lekara i medicinskih tehničara, umesto onih koji odlaze u penziju, ide po dinamici koju odobravaju Ministarstvo zdravlja i Republiki fond za zdravstveno osiguranje“, kažu u UKC.

Prema njihovim rečima, prilikom promene namene kovid bolnice u Kruševcu deo zdavstvenih radnika koji su primljeni na određeno vreme sigurno će postati radnici niškog Kliničkog centra.

Dvodnevna Nacionalna onkološka konferencija NOK 2023 okupila je u Nišu skoro 300 lekara iz Srbije i zemalja regiona. U fokusu skupa su karcinomi dojke i pluća, digestivna onkologija, ginekološki maligniteti, suportivna i kardioonkologija.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

4 Komentara

  1. Prvi i osnovni uslov je da svih 53 moraju biti clanovi SNS-a. Drugi uslov za sestre i tehnicare je da bar polovina trebaju biti prekvalifikovani,koji zapravo veze nemaju sa medicinom.Neka frizerka,mehanicar,elektrotehnicar,prodavacica,konfekcionarka,geometar…

  2. Зашто цензуришете истиниту срамоту нашег Града. Моја жеља за запослењем је сликовито и истинито изражена. Ја јесам са села али имам право на рад.

  3. Sta da vam kazem 7 godina iskustva u zavodu za hitnu medicinsku pomoć skoro 5 godina bio zaposlen i vise od 2 godine volontirao (nekad je tako moglo) na vecinu konkursa konkurisao i nista….

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button