Društvo

UKC: U planu izgradnja višespratne garaže kod Patologije

Mamograf se montira i od petka će moći da se koristi

Iz uprave niškog Univerzitetskog kliničkog centra najavili su u prisustvu ministarke zdravlja Danice Grujičić, koja je juče posetila Niš da je promenjen master plan i da se njime planira izgradnja višespratne garaže preko puta Patologije.

Pojašnjavaju da bi višespratna garaža bila izgrađena na placu koji pripada Kliničkom centru, gde bi bio rešen sadašnji veliki problem parkiranja u Kliničkom centru.

Iz UKC-a kažu da je u mandatu ministarke Grujičić mnogo toga ušlo u Univerzitetski klinički centar počev, od renoviranja Infektivne klinike, preko novih ultrazvučnih aparata.

“Mamograf se montira i od petka će moći da se koristi. Novi magnet je dobijen, a novi skener je namontiran pre osam do 10 meseci. Rešen je problem ljudi koji su bili u kovidu i radili na određeno vreme, oni su postali deo zdravstvenog sistema”, rečeno je u upravi UKC.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Jedan komentar

  1. Taman će ta višespratna garaža da posluži za porođaj žena iz Niša i ostatka juga Srbije, bolje će uslove imati nego u sadašnjem porodilištu i čitavoj ginekologiji. Kada dva fosila pred penzijom razmišljaju.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com