Servisne

Ujutru hladno, tokom dana sveže, pretežno sunčano

U Srbiji će u ponedeljak ujutru biti hladno, po kotlinama i visoravnima mestimično magla ili niska oblačnost, a tokom dana će biti sveže, na severu Srbije pretežno sunčano, u ostalim krajevima umereno oblačno sa sunčanim intervalima, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Duvaće umeren i jak vetar, severozapadni, na istoku Srbije povremeno sa udarima olujne jačine, uveče u slabljenju. Najniža temperatura će se kretati od pet do 12 sepeni, a najviša od 15 do 19

Biometeorološka prognoza za ponedeljak, 30. septembar 2024: Povolјne biometeorološke prilike doprineće smanjenju tegoba kod hronično obolelih i osetlјivih osoba. Izvestan oprez se savetuje mentalno nestabilnim osobama. Neraspoloženje i smanjenje radne sposobnosti su mogući kao meteoropatske reakcije.

U Srbiji će u utorak i sredu posle hladnog i vedrog jutra, tokom dana biti pretežno sunčano i toplije. Zatim će biti umereno do potpuno oblačno, do kraja sedmice mestimično sa kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom. U ponedeljak se očekuje stabilizacija vremena.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com