Politika

UJEDINJENA SELJAČKA STRANKA PROSLAVILA 23. ROĐENDAN: Zajedno nastavljamo da se borimo i radimo

Ujedinjena seljačka stranka je u Narodnom pozorištu u Nišu obeležila 23 godine postojanja. Spajanjem tri male seljačke stranke, 2000. godine, u Beogradu, je nastala Ujedinjena seljačka stranka. Od tada do danas, Ujedinjena seljačka stranka okuplja radnike i ljude koji žive na selu, boreći se za njihov bolji život.

Svečanoj konvenciji, povodom obeležavanja 23. rođendana USS, je prisustvovalo preko 500 gostiju iz cele Srbije. U ime Srpske napredne stranke prisustvovala je narodna poslanica Nevena Đurić, ispred Stranke pravde i pomirenja prof. dr Jahja Fehratović, narodni poslanik Bratimir Vasiljević, Mile Vukićević predstavnik Udruženja penzionera, kao i Nenad Stanković ispred Grada Niša.

Prisutnima se obratila narodna poslanica i potpredsednica SNS, Nevena Đurić, koja je poručila da su USS i SNS dugogodišnji partneri u borbi za bolji život građana.

“Važno nam je što ste toliko godina naši partneri, srećan 23. rođendan. Mora se još dosta ulagati u jugoistok Srbije, ali, važno je napomenuti da Niš ima nov Klinički centar, da je završen Koridor 10, sedam fabrika je otvorio samo predsednik Srbije Aleksandar Vučić”, kazala je Đurić i dodala:

Predsednik Vučić je upoznat sa svakim problemom. Najavljeno je povećanje subvencija za mleko i subvencija po grlu i to su odlične vesti – poručila je Đurić okupljenima.

Da je Ujedinjena seljačka stranka dugogodisnji partner, poručio je i prof. dr Jahja Fehratović potpredsednik Stranke pravde i pomirenja.

“Ujedinjena seljačka stranka i Stranka pravde i pomirenja imaju svojih zajedničkih težnji. I mi, u Pešteru, imamo veoma zapuštena sela kojima treba pomoć države i na tome moramo zajednički raditi. Zajedno sa SNS smo se našli na putu očuvanja mira, bezbednosti i stabilnosti”, poručio jeFehratović.

Vladimir Ilić je u ime Pokreta socijalista čestitao 23. rođendan.

“Zajedno ćemo se, rame uz rame, boriti za bolji život radnika i seljaka”, kazao je Ilić.

Tatjana Lazarević, predsednica Foruma žena USS je poručila da su žene „stub“ svake porodice, ali i ove stranke.

“Žene su stub svake porodice, ali i Ujedinjene seljačke stranke. Idemo zajedno napred, jug Srbije je zapostavljen i tu nepravdu moramo ispraviti”, kazala je Lazarević.

Predsednik Ujedinjene seljačke stranke i narodni poslanik Milija Miletić je zahvalio prisutnim gostima i poručio da će se i u narednom periodu, zajedno sa koalicionim partnerima, boriti za bolji život građana.

“Zakon o hitnoj pomoći, isplata subvencija poljoprivrednicima i još mnoga pitanja moramo zajednički rešiti. Bolji život građana koji žive malim opštinama poput Svrljiga, Knjaževca, Bele Palanke, Gadžinog Hana, je naš prioritet”, zaključio je Miletić na konvenciji povodom obeležavanja 23 godina Ujedinjene seljačke stranke.

Milija Miletić, narodni poslanik USS

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Jedan komentar

  1. Ma, sve se zasekiraste za seljake,poljoprivrednike i stocare !
    Deceniju ” morate”, nikako da nesto doprinesete, resite ! Vazno da ste se uvalili i da uzivate na grbaci naroda !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com