RegionSvrljig

Ujedinjena seljačka stranka obeležila 20 godina od osnivanja odbora u Svrljigu! (VIDEO+FOTO)

Predsednik Ujedinjene seljačke stranke Milija Miletić okupio je sve dosadašnje odbornike, većnike i funkcionere USS koji su sa njim bili rame uz rame od 2002. godine, pa sve do danas. 

Miletić Milija je rekao da je prvi odbornik Ujedinjene seljačke stranke bio Milija Matejić iz Manojlice.

Foto: M.M.

Pre 20 godina, 2002. godine, izašli smo prvi put na izbore i osvojili jedno odborničko mesto. Naš odbornik bio je Milija Matejić iz Manojlice, rekao je Miletić.

Miletić kaže da je Ujedinjena seljačka stranka 2004. godine na izborima dobila šest odbornika, a među tim odbornicima bili su Hranislav Jovanović iz Plužine, Jelena Trifunović, Vlada Milosavljević, Dragi Stanojević, Nebojša Antonijević, Tomislav Vasić i Zoran Mihajlović iz Đurinca.

Ujedinjena seljačka stranka izašla je i na izbore 2008. godine – samostalno i dobila 13 odborničkih mandata.

Odbornici od 2008. do 2020. godine su bili isti, poručio je Miletić.

Miletić je pomenuo i ljude koji su bili većnici, a među njima su bili Siniša Arsić, Bora Jović ,,Status“ i Dragan Blagojević ,,Žicaprom“.

Predsednik Miletić se osvrnuo i na period kada su predstavnici USS bili smenjeni na tri meseca, a tada su većnici bili Tatjana Lazarević i Tomislav Vasić.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pročitaj i :
Close
Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com