Politika

Ujedinjena seljačka stranka na međunarodnom dijalogu

Delagacija Evropske unije parlamenta koja posreduje u međustranačkom dijalogu radi poboljšanja izbornih uslova u Srbiji, protekle nedelje boravila je u Beogradu, odnosno Palati Srbija. Održan je sastanak sa predstavnicima opozcije i vladajuće većine.

Prvi krug druge faze međustranačkog dijaloga potpomognutog od strane Evropskog parlamenta održan je 9. i 10. jula u Beogradu. Na njemu je apelovano da se ostvare opipljivi rezultati kako bi se unapredila ravnopravnosti izborne utakmice pre narednih izbora.

Foto: Milija Miletić

Učesnici dijaloga blii su bivši poslanik u Evropskom parlamentu Knut Flekenštajn, i poslanici Evropskog parlamenta Vladimir Bilčik , izvestilac za Srbiju iz Odbora za spoljne poslove i Tanja Fajon predsedavajuća Delegacije za odnose sa Srbijom. Narodnu skupštinu Republike Srbije je predstavljao Ivica Dačić.

Na dijalogu su prisustvovali i predstavnici Ujedinjene seljačke stranke Milija Miletić i njegov zamenik Igor Stevanović.

Po prvi put za istim stolom okupili lideri i predstavnici poslaničkih grupa i opozicionih stranaka i platformi.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com