Izbori 2020

Ujedinjena seljačka stranka Milije Miletića u izbornoj trci i u Nišu

Ujedinjena seljačka stranka predala je listu za Gradsku opštinu Palilula pod nazivom – USS MILIJA MILETIĆ za Palilulu pod redni brojem 4.

Ovo je danas i poslednja niška Gradska opština gde je Ujedinjena seljačka stranka predala listu.

Prethodnih dana to je obavljeno u Pantaleju, Medijani, Crvenom Krstu i Niskoj Banji, kaže Miletić za Niške Vesti.

Miletić dodaje da će se i dalje zalagati za podršku ženama i deci na selu gde se predviđa finansijska pomoć za nove bračne zajednice.

“Ko se venča po 300 hiljada dinara a za seoska područja 500 hiljada, zalažem se i da se formira što više poljoprivrednih gazdinstava. Za novorođenu decu jednokratno 50 hiljada za Grad Niš i 100 hiljada za sela, svaki naredni mesec po 20 za grad i 30 hiljada za novorođenu decu koja se rode na selu a tu je i pomoć za  nezaposlene porodilje 20 hiljada za grad i 30 hiljada za sela”, ističe narodni poslanik iz Svrljiga.

Izgradnja infrastrukture u selima i gradu je još jedan od ciljeva ove stranke koja ima sve više pristalica i u gradu na Nišavi. Miletić se godinama zalaže za izgradnju puta od Malčanske petlje do Knjaževačke ulice kao i  izgradnju još jednog ulaza u Niš preko Niške Banje i to od Malčanske petlje preko Proseka jer je zatvoren ulaz u Banju sa auto puta.

Miletić poručuje da u gradskom budžetumora mora da bude izdvojeno najmanje 5% za poljoprivredu i subvencije u poljoprivredi, što podrazumeva i da grad iš mora da pomaže više malim privrednicim.

Miletić: Bilo bi odlično da imamo ministre sa jugoistoka Srbije (VIDEO)

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Jedan komentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com