PolitikaRegion

Ujedinjena seljačka stranka formirala odbore u niškim Gradskim opštinama

Ujedinjena seljačka stranka proteklih dana formirala je opštinske odbore u niškim Gradskim opštinama Medijana, Pantelej i Niška Banja.

Predsednik stranke i aktuelni narodni poslanik Milija Miletić, rodom iz Svrljiga, kaže da je stranka u ekspanziji, da svakodnevno dolaze novi članovi i da se širi po celoj Srbiji.

Foto: M.M.

“U budućem periodu akcenat Ujedinjene seljačke sranke će biti stavljen na ekonomski razvoj Srbije kroz razvoj poljoprivrede i podršku mladima i penzionerima”, istakao je Miletić.

On je rekao da su građani Niša pokazali veliko interesovanje kada je u pitanju program Ujedinjene seljačke stranke, koji podstiče selo, seljake, radnike, penzionere i mlade.

Foto: M.M.

Ujedinjena seljačka stranka danas ima više od 55 odbora po Srbiji, a po najnovijim istraživanjima ova stranka dostigla je rejting od 1,1% na nivou zemlje, što znači da ukoliko bi sutra bili izbori više od 40.000 ljudi bi dalo podršku Ujedinjenoj seljačkoj stranci.

Foto: M.M.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com