Hronika

Uhapšeno dvoje Nišlija zbog dilovanja heroina

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu uhapsili su Ž. K. (1982) i M. S.(1981), oboje iz Niša, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Sumnja se da je Ž. K. prodao M. S. paketić sa 0,40 grama praškaste materije nalik na heroin, kao i da je M. S. po prethodnom dogovoru isti paketić prodala četrdesetdvogodišnjem muškarcu iz Niša za hiljadu dinara.

Policija je prilikom pretresa kuće Ž. K. u Nišu zaplenila još devet paketića sa 5,20 grama praškaste materije sumnjive na heroin, tabletu nalik na sintetičku drogu „MDMA“, tri bočice sa tečnošću za koju se sumnja da je metadon i vagicu za precizno merenje. Sumnja se da je pronađena droga bila namenjena uličnoj prodaji, piše u saopštenju PU Niš.

Osumnjičenima Ž. K. i M. S. je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti sprovedeni Višem javnom tužilaštvu u Nišu, a protiv 42-godišnjeg muškarca podneta je krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com