Hronika

Uhapšeni volonteri zbog sumnje da su krali pakete

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Odeljenja za borbu protiv korupcije, u saradnji sa Posebnim odeljenjem za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Nišu lišili su slobode A.M. (26) i Z.S. (50) iz Niša zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivično delo pronevera, kazali su u Višem javnom tužilaštvu.

 

 

“Sumnja se da su kao volonteri Gradske opštine Medijana za distribuciju pomoći socijalno ugroženim licima, nakon preuzimanja paketa iste nisu u potpunosti distribuirali ugroženim sugrađanima. Praktično nisu u celosti obavljali isporuku paketa koje su preuzimali radi pružanja pomoći”, rekli su u tužilaštvu.

Njima je određeno zadržavanje od 48 sati i u tom zakonskom roku će biti saslušani od strane zamenika Posebnog odeljenja za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

2 Komentara

  1. Postoje svedoci da je prodela paketa na Medijani = najbizarnijoj krađi. Neka PU i SNS izvrše temeljnu proveru, jer je pukla VELIKA BRUKA.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com