Hronika

Uhapšeni osumnjičeni za proizvodnju i prodaju opojnih droga

Niška policija, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila je M.J.(1998) iz okoline Leskovca i L.C.(1993) iz Niša zbog sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, kao i F.D.(2000) iz Niša, zbog sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga.

 

“Policija je prilikom pretresa stana koji su iznajmili M.J. i L.C. pronašla šest paketa sa oko 257 grama marihuane, vagicu za precizno merenje, kao i novac za koji se sumnja da je stečen prodajom droge. Takođe, kod F.D. pronađen je paketić sa 5,2 grama marihuane koji je, kako se sumnja, prethodno kupio od M.J. i L.C”, saopštili su iz policije.

Policija je kod dvadesetsedmogodišnje Nišlijke pronašla manju količinu marihuane pa će protiv nje, po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Nišu, biti podneta krivična prijava u redovnom postupku.

Osumnjičenima M.J., L.C. i F.D. je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Nišu.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com