Hronika

Uhapšena tri muškarca zbog nasilničkog ponašanja. Šutirali pa palicom pretukli sugrađane

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Nišu, uhapsili su A. DŽ. (1982), I. P. (1981) i N. M. (1979) iz ovog grada zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo nasilničko ponašanje.

Sumnja se da su noćas, oko ponoći, u Obrenovićevoj ulici, prišli dvojici muškaraca, dvadesetsedmogodišnjaku i četrdesetčetvorogodišnjaku iz Niša, i zadali im više udaraca rukama i nogama, a nakon toga je jedan od napadača palicom zadao nekoliko udaraca četrdesetčetvorogodišnjem muškarcu.

“Policija je, intenzivnim radom na terenu, ubrzo pronašla osumnjičene u taksi vozilu u kojem je pronađena i palica za koju se sumnja da je korišćena prilikom izvršenja ovog krivičnog dela”, navedeno je u saopštenju.

Četrdesetčetvorogodišnjak je zbrinut u Univerzitetsko-kliničkom centru u Nišu.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni osnovnom javnom tužiocu.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Jedan komentar

  1. Ova vest je toliko smorna za čitanje da mi je muka !
    Gde je ono jasno i precizno izveštavanje od pre 30-40 godina ?!
    Pa otvorite arhive i čitajte kako su nekada novinari pisali vesti.
    Vesti su morale da prođu proveru glavnog i odgovornog urednika!
    ” Inicijali su noćas prišli dvojici inicijala i zadaki im više udaraca rukama i nogama. Inicijali su privedeni i zadržani radi procesuiranja a povređeni inicijal je zadržan u Univerzitetskoj klinici radi daljeg lečenjaaaaa. Grozno, bljak, nejasno.
    Ovde piše GOU a nepismeni novinarčić ga koriguje i dopisuje šta mu volja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com