Hronika

Uhapšena dvojica muškaraca, uz pretnju oružjem opljačkali benzinsku pumpu

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Nišu, uhapsili su A. P. (1986) i D. M. (2003) iz okoline Doljevca, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo razbojništvo.

Policija će, po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Nišu, podneti krivičnu prijavu i protiv sedamnaestogodišnjaka, takođe iz okoline Doljevca, osumnjičenog da je počinio isto krivično delo.

Foto: PU Niš

Oni se sumnjiče da su noćas ušli u prostorije jedne benzinske pumpe, sa kapuljačama preko glave i, uz pretnju pištoljem i nožem, od radnica uzeli oko 540.000 dinara i cigarete.

Brzim i efikasnim radom, policija ih je pronašla u „opel zafiri“, a u automobilu su nađeni novac i cigarete koje su, kako se sumnja, oteli od radnica.

Foto: PU Niš

A. P. i D. M. se sumnjiče i da su 16. jula na naplatnoj rampi Brestovac, uz pretnju oružjem, od radnika oteli 17.000 dinara i 170 evra.

A. P. i D. M. je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Osnovnom javnom tužilaštvu u Nišu.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

2 Komentara

  1. Gle, uhapšeni sa plenom iz opljačkanih radnji a pišu im se inicijali
    Gle čuda, oni su osumnjičeni za te pljačke kao da ih je policija slučajnim odabirom uhapsila jer im se učinilo da su možda oni ti kriminalci !!!???
    Za mnoga teža kriv dela se odmah pišu imena i prezimena dok za ove pljačkaše to ne važi.
    Smešno zar ne a i naš zakon je smešan zar ne jer ga prepisuju loši đaci sa kupljenim diplomama.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com