Hronika

Uhapšen vozač Zorana Babića

Policija je uhapsila vozača D. S. (35) iz Rakovice, koji je učestvovao u jučerašnjem teškom udesu na naplatnoj rampi u Doljevcu u kojem je jedna osoba poginula, a pet je povređeno, izjavili su u Osnovnom javnom tužilaštvu u Nišu.

“Vozaču je određen pritvor u trajanju do 48 časova i on će sutra biti priveden u tužilaštvo uz krivičnu prijavu za teško delo protiv bezbednosti javnog sabraćaja”, kazali su u Osnovnom javnom tužilaštvu.

D. S. je automobilom “škodom superb” vozio direktora Koridora Srbije Zorana Babića, kada je u 8,20 časova ušao u pogrešan kanal za naplatu putarine i naleteo na “opel” u kojem je stradala putnica S. G. (52) iz Debelice kod Knjaževca. Od siline udara “opel” je udario u “pasat” koji se takođe nalazio na naplatnoj rampi.

Kako su nam kazali u Tužilaštvu, za sada je urađen alko test koji se pokazao kao negativan i da se sada ispituje vozilo marke „škode superb“ kojim je upravljao u trenutku nesreće.

“Utvrđuju se dalje dokazne radnje, ispitujemo ispravnost vozila i brzinu kočenja u trenutku nesreće nakon čega ćemo saopštiti detaljnije informacije”, rekli su u Tužilaštvu.

U udesu su teško povređeni Babić i M.A. sestra nastradale žene, a lakše su povređeni vozač “opela” S.A., vozač “pasata” S.S. i putnik D.S.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com