Hronika

Uhapšen vozač koji je kolima usmrtio pešaka u Nišu

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu, po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Nišu, uhapsili su F. S. (2002) iz ovog grada zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

 

“On se sumnjiči da je sinoć, upravljajući taksijem, na pešačkom prelazu na Bulevaru Zorana Đinđića u Nišu, udario šezdesetčetvorogodišnjeg muškarca koji je od zadobijenih povreda preminuo”, saopštila je policija.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden višem javnom tužiocu u Nišu.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

7 Komentara

  1. Primaju balavce da voze taxi i luduju ulicama.Treba pohapsiti prvo vlasnike taxi udruženja jer primoravaju vozače da rade 12 sati,primaju ih bez ikakvog iskustva,neke sa probnim dozvolama a pojedini i bez dozvole voze i to baš u tom City taxiju čiji je vozač zgazio čoveka. Za tog balavca kažu da je imao već 14 prijava zbog nasilničke vožnje i drugih saobraćnih prekršaja.Njemu je davno trebalo oduzeti dozvolu ali zbog neažurnosti nadležnih,gazi ljude po ulicama.

  2. 20 godina ima i vozi taxi.Pa to nema nigde. Da bi vozio taxi valjda treba da budes profesionalni vozac sto znaci da imas bar 7-8 godina iskustva.

  3. Da komunalna policija radi kako treba svoj poso ne bi do ovog doslo… U nisu najvise 700 ljudi ima taxi dozvole a 2000 automobila ima sa komunalnim brojevima… Kako je to moguce?

  4. Maksimalna kazna 6 godina. lzlazi sa dve trećine odslužene kazne znači 4.godine kazne-Ako ima dvadeset i neku godinu taj može tek da gazi i gazi!!!!To je pravda u Srbiji.Ne treba nam rat pogledajte statistiku i broj poginulih i invalidnih lica katastrofa.Uz negativni priraštaj i iseljavanje putevima će ići nemci i turci i kurta i murta

  5. Mene više zanima da li će odgovarati i vlasnik taxsija s obzirom da zapošljavaju sve i svakoga možeš i da budeš pijan i drogiran njemu je bitno samo da voziš….

  6. Kad bi grad preuzeo taxi kao javni prevoz i kad bi se znalo ko sme da vozi, Da se zna neki red. Ovo se zaposljavaju od balavca do penzionera…. Taxi je generalno potreba svih nas, nekom cesce nekom redje. Privatnici to gledaju samo kao sopstvenu zaradu i briga njih za bezbednost putnika

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com