Hronika

Uhapšen vozač BMW-a zbog udesa u kojem je poginuo mladić (20)

Niška policija uhapsila je vozača BMW-a S.B. (27) iz Gornje Vrežine, osumnjičenog da je 1.novembra oko 3,30 časova izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj je poginu Srba Živković (20), takodje iz Gornje Vrežine.

U Višem javnom tužilaštvu, po čijem je nalogu uhapšen S.B., naveli su da je osumnjičenom određeno zadržavanje do 48 časova i da će u tom roku biti saslušan. S.B. se sumnjiči da je izvršio krivično delo teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

Foto: J.Ć.

Osumnjičeni je u momentu udesa imao 1,2 promila alkohola u krvi, a uz to je vozilom upravljao bez položenog vozačkog ispita.

Do tragedije je došlo kada je vozilo BMW kojim je upravljao S.B. izletelo sa Bulevara Nikola Tesla, kod kružnog toka sa ulicom Aleksandra Medvedeva, i najpre udarilo u žardinjeru, a potom u zgradu “Nišauta”.

Srba Živković poginuo je na licu mesta, dok je vozač prošao sa lakšim povredama. Odmah po izlasku iz Kliničkog centra u Nišu uručeno mu je rešenje o određivanju mere zadržavanja, a on odveden u prostorije za sprovođenje te mere u KP zavodu u Nišu.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com