Hronika

Uhapšen osumnjičeni mladić koji je ispred ugostiteljskog objekta nakon tuče ubo nožem muškarca

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu, brzim i efikasnim radom, po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Nišu, uhapsili su N. I. (2003) iz ovog grada, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo u pokušaju.

 

“On se sumnjiči da je noćas, ispred jednog ugostiteljskog objekta u Nišu, nakon tuče, ubo nožem u grudi tridesetšestogodišnjeg muškarca”, saopštila je PU Niš.

Povređeni muškarac zbrinut je u Univerzitetsko-kliničkom centru u Nišu zbog, kako je utvrđeno, zadobijene ubodne rane, u predelu leve polovine, gornjeg dela abdomena.

Prema navodima iz niške zdrvstvene ustanove, on je bio na prijemu svestan, hemodinamski stabilan, nakon čega je urađena hitna dijagnostika i primarna stabilizacija stanja.

„Pacijent je odmah operisan i hospitalizovan je na Klinici za anesteziju i intenzivnu terapiju. Trenutno je vitalno stabilan“, kazali su u UKC Niš.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden višem javnom tužiocu u Nišu.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com