Hronika

Uhapšen Nišlija, trojicu muškaraca oštetio za 330.000 dinara

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Nišu, uhapsili su N. G. (1990) iz Beograda zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio tri krivična dela, dve prevare i utaju.

On je, kako se sumnja, nagovorio sedamdesetpetogodišnjeg muškarca, koga je upoznao u kladionici i kome se predstavio lažnim imenom, da kupi na rate tri mobilna telefona kod različitih prodavaca, kako bi ih preprodali i zaradili novac.

Kada je sedamdesetpetogodišnjak telefone kupio, N. G. ih je, kako se sumnja, uzeo i prodao, a sav novac zadržao za sebe.

Takođe se sumnjiči i da je od pedesetogodišnjeg muškarca, koga je takođe upoznao na istom mestu, uzeo novac kako bi ga uplatio na svoj nalog za klađenje i dobio bonus, koji bi potom podelili.

Umesto da novac, po dogovoru, uplati, N. G. je pobegao.

N. G. je, kako se sumnja, i od jednog četrdesetšestogodišnjaka sa kojim je bio u kladionici uzeo 500 evra da bi ih razmenio u menjačnici kako bi imali dinare za klađenje, a umesto da mu novac vrati, zadržao ga je za sebe.

Na ove načine je, kako se sumnja, trojicu muškaraca oštetio za ukupno oko 330.000 dinara.

Osumnjičenom je, po nalogu tužilaštva, određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužiocu.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com