Hronika

Uhapšen Nišlija osumnjičen da je u centru grada od sugrađana krao novčanike

Pripadnici niške policije uhapsili su i V.I. (30) iz Niša zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio 14 krivičnih dela krađa.

Sumnja se da je on, kako navode iz policije, u prethodnom periodu, na ulicama u centru grada, od sugrađana ukrao novčanike sa novcem i dokumentima.

“Deo novčanika je pronađen i vraćen vlasnicima”, stoji u saopštenju policije.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu uhapsili su i N. S. (28) takođe iz Niša zbog sumnje da je provalio u prostorije jednog privrednog društva iz kojih je ukrao dva akumulatora, kao i da je nakon provale u jednu kuću ukrao belu tehniku, nameštaj, posuđe i alat, navodi se u saopštejnu policije.

“N. S. se sumnjiči i da je obio putničko vozilo i iz kog je ukrao CD plejer i akumulator, kao i da je iz dve zgrade u izgradnji ukrao građevinski, sanitarni i električni materijal”, stoji u saopštenju.

Iz policije dodaju da je osumnjičenima određeno zadržavanje do 48 časova i oin će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Osnovnom javnom tužilaštvu u Nišu.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com