Hronika

Uhapšen mladić (22) iz Donjeg Dušnika zbog ubistva komšije (93)

M.J. (22) iz Donjeg Dušnika, opština Gadžin Han, uhapšen je danas po nalogu zamenika Višeg javnog tužioca (VJT) u Nišu zbog osnovane sumnje da je u noći izmedju nedelje i ponedeljka ubio meštanina tog mesta Savu.K. (93).

“Osumnjičenom je odredjeno zadržavanje do 48 sati, zbog osnovane sumnje da je počinio krivično delo teško ubistvo”, saopštio je portparol Višeg javnog tužilaštva Borislav Radonjić.

On je kazao da je zamenik višeg javnog tužioca izvršio uvidjaj i dao nalog za obdukciju.

Telo Save.K. (93) pronadjeno je danas u njegovoj kući u Donjem Dušniku.

Prema nezvaničnim informacijama, na telu i glavi ubijenog vidljivo je više povreda zadatih tupim predmetom.
Meštani Donjeg Dušnika, kazali su da uhapšeni M.J. i ubijeni čovek živeli u komšiluku, ali nisu bili u svadji i da je motiv ubistva verovatno pljačka.

Saka.K. važio je u selu za dobrostojećeg penzionera, koji je uz dobru penziju imao prihod i od male mašin-bravarske radionice koju je imao u kući.

Uhapšeni M.J. do sada je više puta bio u zatvoru zbog razliitih razbojništava, izmedju ostalog i zbog porodičnog nasilja, pošto je jednom prikom nasrnuo na oca.

Za krivično delo teško ubistvo za koje je sada osumnjičen zaprećena kazna je od 10 godina do doživotnog zatvora.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

2 Komentara

  1. Potrebno ga je, takodje, kastrirati kako se ne bi razmnozavao. Nikad mi nije bilo jasno zasto ovakvi likovi ne obole od leukemije ili tumora na mozgu ili kom god delu tela, nego vecim delom se javlja kod dobrih ljudi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com