Hronika

Uhapšen Aleksinčanin koji je nožem ubo predsednika ŽRK

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu uhapsili su I. K. (1997) iz Aleksinca, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo u pokušaju.

Sumnja se da je on u četvrtak u Aleksincu ubo nožem u grudi tridesetšestogodišnjeg muškarca iz Aleksinca, a potom pobegao.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će uz krivičnu prijavu biti sproveden Višem javnom tužilaštvu u Nišu.

Grupa koja “teroriše” Aleksinac

Kako govori povređeni Nenad Đurić, do incidenta je došlo zbog njegovog otvorenog pisma o grupi mladića koji maltretiraju građane Aleksinca, a kojima, kako navodi, niko ne staje na put.

“Požalili su mi se roditelji jedne devojke da ju je neki mladić udario po zadnjici, a kada mu se ona suprotstavila, stavio joj je nož pod grlo. Ona se toliko uplašila da se umokrila. I drugi roditelji su mi se žalili da im huligani šamaraju decu. Nakon objave otvorenog pisma, otac dvojice mladića koji terorišu po Aleksincu napao me je i provocirao. On mi je tom prilikom rekao da će se njegovi sinovi obračunati sa mnom” – rekao je Đurić.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com