Društvo

Ugroženim borcima popust za komunalne usluge od 5 do 45 odsto

Borci koji se nalaze na evidenciji Centra za socijalni rad i ekonomski su ugroženi, dobiće od grada popust za stambeno-komunalne usluge od 5 do 45 odsto, odlučeno je na današnjoj sednici Gradskog veća.

Gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski kazala je da se radi o usaglašavanju postojeće Odluke o pravima iz oblasti socijalne zaštite na teritoriji grada Niša.

„Ova odluka ne odnosi se na borce koji nisu korisnici Centra za socijalni rad. Oni imaju popust od 20 odsto“, izjavila je Sotirovski.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

2 Komentara

  1. To nije lepo samo SOCIJANI slučajevi imaju sva prava, a Borci koji su bili u oba rata šta oni imaju pravo,izvinjavam se invalidima, ali i ovi koji nisu invalidi su se borili 99 god, zar su trebali i oni da postanu invalidi da bi primali nesto u oba rata, nisu se skrivali po školama nego su bili u rat.

  2. Nemojte zavadjivati borce, svi treba da budu jednaki, i da popusti i privilegije zavise od kategorije, I, II, III. Neki su proveli na ratu zahvacenim podrucjima i preko jedne godine, rizikovali zivot u interesu drzave koju su branili…. Trebali ste biti u ratu zahvacenim podrucjima u (tampon zoni) da bi videli kako to izgleda, a Vi ste sedeli u toplim sobama, a danas odlucujete o statusu borca, u okvirima politicke kampanje. Kod mene ima slucajeva da su dezerteri postali direktori promenivsi politicki tabor….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com