Društvo

Ugašena dekorativna svetla na javnim gradskim institucijama. Razlog ŠTEDNJA!

Na svim javnim gradskim institucijama ugašena su sinoć dekorativna svetla. Dorativno osvetljenje na zgradama organa lokalne samouprave je ugašeno sledeći preporuku Vlade Srbije da se rasveta ne koristi na objektima gde ona nije neophodna.

 

“Očekujemo da se od ponedeljka dekorativna rasveta pogasi i na drugim objektima koji nisu samo gradski. Štedimo danas tamo gde nije neophodno, da bismo imali svi kad nam bude najpotrebnije.”, napisala je gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski na zvaničnoj fejsbuk strani.

Fasadna rasveta ugašena je na Gradskoj kući, sedištu Skupštine grada, i gradskih uprava u ulici Nikole Pašića, na Tvrđavskom mostu, zgradi КLER-a. Prema najavama ugasiće se dekorativna svetla i na zgradama ustanove kulture.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

2 Komentara

  1. Ugasite onaj led ekran na zgradi GO Palilula – trosi ogromnu kolicinu struje, opstina placa astronomske racune, na ekranu vec 3-4 godine isti film i kadrovi.

  2. Najbolje bi bilo da se cela vlast ugasi zato što troši bogatstvo za plate za vozni park za reprezentacije za tzv tendere za predugačke rekonstrukcije ulica a sijalice i nisu neki potrošači el energije pogotovu sada kada su na ulicama postabljene led sijalice.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com