Društvo

UDRUŽENJE GRAĐANA “RADNA AKCIJA DELIJSKI VIS”: Posle više godina okrečeni hodnici petospratnice

Udruženje građana “Radne akcije Delijski vis” nastavlja sa akcijama. Posle kraće, zimske, pauze ponovo kreću u saradnji i na inicijativu svojih komšija da sređuju naselje u kome žive. Ovog puta su se latili boja, a tu su i molerske četke.

“Prva akcija je odrađena ali za nas ne važi ona izreka “Početak je svaki težak”, kažu u ovom udruženju. “A tako je jer smo odmakli od početka. U svakom pogledu. Ovo je druga godina našeg postojanja i sada smo iskusniji i ozbiljniji. Na inicijativu naših komšija, stanara zgrade u ulici Ljubomira Nikolića 142, okrečili smo unutrašnje zidove hodnika. Stanari su kupili farbe, a mi smo prionuli na posao. Nije bilo teško iako je u pitanju bila petospratnica, naši volonteri bili su na visini zadatka. Pored gostoljubivih stanara i najteži posao bio bi lak”.


Trideset godina nije krečeno, reče jedna starica, kada je videla ove mlade ljude sa četkama i bojom. Epa sada jeste. Uz pomoć vrednih upravnika, vrednih volontera i gostoljubivih stanara sve je moguće.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com