Društvo

UDRUŽENJE „DRAGANA RODIĆ“: 140 paketića za učenike škole “Carica Jelena”

Udruženje „Dragana Rodić“ je obradovalo učenike Škole za decu sa smetnjama u razvoju „Carica Jelena“, kada su se u školi pojavili sa paketićima za Novu godinu. Podelili su preko 140 paketića, kako sadašnjim tako i  nekolikim bivšim učenicima ove škole koji su došli da posete nastavnike i požele im srećne praznike.

Podeli paketića prisustvovali su i gradska većnica Tijana Đorđević Ilić kao i Jordan Ivanović, predsednik Saveta za rad sa osobama sa invaliditetom. Pokloni su posle podele završili ispod okićene novogodišnje jelke gde će dočekati najsvečaniji trenutak, ili će ih deca poneti kući.

„Odlučili smo da ove godine nagradimo za novogodišnje praznike učenike Škole „Carica Jelena“, napravili smo paketiće za njih, a najdraže hvala nama je bio njihov osmeh kada smo im paketiće uručivali“, kaže Dragana Rodić. „ Oni znaju iskreno da se zahvale, a mi smo im na ovaj način još jednom pokazali da postoje ljudi koji misle na njih, koji prate njihov rad i koji žele da i oni imaju ista prava kao i sva druga deca u gradu“.

Paketiće je deci delio i Miloš Aranđelović iz niške grupe „Vizantija“ i to sa posebnim zadovoljstvom na svoj dan rođenja, pa je tako sa učenicima Škole „Carica Jelena“ podelio i rođendansku tortu.

“U paketiće koje danas delimo ima igračaka, slatkiša i školskog pribora, ali mislim da je u  njima najviše spakovano ljubavi i to je ono što ih čini još vrednijim. Sa druge strane, nas oplemenjuje ljubav koju ova deca pružaju nama na svakom koraku, kroz svaki osmeh kada im nešto poklanjamo ili se samo igramo sa njima. Zato nam je svako druženje sa njima novo iskustvo, a sada smo želeli d aim ulepšamo prednovogodišnje i novogodišnje dane”, kaže Miloš Aranđelović.

Druženje se završilo u velikom stilu praznične žurke. Miloš je zapevao, deca su zaigrala, slavlje se širilo na sve strane, ali je najvažnije da su svi bili srećni, veseli i nasmejani.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com