Kultura

Udruženim snagama za Isidorinu sreću

Svaka donacija će doprineti Isidorinom boljem sutra

Prihod od Humanitarnog koncerta koji će se održati 1. februara u sali Simfonijskog orkerstra u Nišu sa početkom u 19 časova, namenjen je kao doprinos za lečenje naše sugrađanke, devojčice Isidore Anđelković (13) iz Niša.

Inicijativa “Udruženim snagama za Isidorinu sreću” potekla je od Violete Stamenković sa Univerziteta u Nišu, sa ciljem prikupljanja sredstava za malu Isidoru uz svesrednu pomoć i nesebičnu podršku koju su dali Ivanka Milutinović i Goran Jovanović.

”Neizmerno mi je drago što smo svi na zajedničkom zadatku, a to je da omogućimo srećnu i zdravu budućnost Isidori. Nadam se da ova humanitarna akcija daje još jedan podsticaj drugima da se uključe u humanitarne aktivnosti. Svi dajemo svoj doprinos u stvaranju pozitivnog društvenog stava brinuti o onima  kojima je pomoć najpotrebnija”, kaže Violeta  Stamenković.

“Violeta Stamenković je pokrenula plemenitu inicijativu za prikupljanje sredstava za malu Isidoru Anđelković. Ova humanitarna priča svedoči o snazi pojedinca, koji je vođen empatijom, može pokrenuti snagu  dobrote. U toku svog života posvetila sam se humanitarnom radu, strastveno prikupljajući sredstva za veliki broj ugrožene i bolesne dece. Kroz različite akcije i inicijative, nastojala sam pružiti podršku onima kojima je to najpotrebnije“, navodi Ivanka Milutinović.

Eminentni umetnici Grada Niša, humanisti sa velikim zadovljstvom odazvali su se i daće svoj doprinos posebnoj atmosferi ove večeri.

Ova humanitarna akcija ne bi bila moguća bez njihove nesebične podrške, dajemo im punu zahvalnost na tome umetnicima: Vokalna grupa Constantine, Anđela Bratić na flauti, Nikola Cvetković na klaviru, Ana Veličković Igić na flauti, Aleksandra Ristić kao mezosopran, Marko Milisavljević kao bariton, dirigent Ivana Mirović sa ženskim horom Studentskog kulturnog centra i KUD „Abrašević” Niš.

Takođe, Violeta Jović i Vlasta Cenić, književnici svojim književnim delima dodatno će obogatiti ovu humanitarnu manifestaciju

Doprinos Ivanke Milutinović, Gorana Jovanovića i Violete Stamenković u humanitarnim akcijama ne samo da pruža konkretne koristi za zajednicu, već takođe služi kao inspiracija i podsticaj drugima da se uključe u humanitarne aktivnosti. Njihova posvećenost i nesebičnost doprinose stvaranju pozitivnog društvenog uticaja, ističući važnost solidarnosti i brige za one kojima je pomoć najpotrebnija

Ulaznica vas dobročinitelja kao pojedinačna humanitarna donacija od 1000,00 dinara, takođe je namenjena cilju ove humanitarne akcije.

Informacija o načinu kako možete da pomognete: https://pokrenizivot.com/209-isidora-andjelkovic/

HUMANITARNA FONDACIJA “POKRENI ŽIVOT“
Uplata na dinarski račun: 160-6000001713666-51
Uplatom na devizni račun: 160-6000001713920-65

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com