Promo

Udobnost i bezbednost su zagarantovani – SAFETY RENT A CAR

Došli ste u drugi grad ili vam je hitno potrebno vozilo zbog posla ili putovanja, a nemate svoj automobil. U tom slučaju, logičan i najbolji izbor je „rent a car“ usluga.

Iznajmljivanje automobila donosi vam pre svega udobnost – ne morate da non stop da zovete i tražite stajališta, kao što je slučaj sa taksijem, niti morate da stojite i do sat vremena ukoliko koristite usluge gradskog prevoza. Pritom „rent a car“ je, kad se sve sumira, veoma ekonomično prevozno sredstvo, što je još jedna pozitvna strana.

Pri izboru „rent a car“ usluge, bitno je da odaberemo najbolje uslove i pouzdana vozila. Upravo je to ono što izdvaja SAFETY RENT A CAR u Nišu – pouzdana vozila, odlični uslovi iznajmljivanja, brojne pogodnosti i zaista, prijateljski odnos prema klijetnima.

„Naš cilj je pružanje maksimalnog nivoa usluga svojim klijentima sa nizom specijalnih pogodnosti.“

Sa jednostavnim sistemom online rezervacija i izborom vozila Safety Rent a Car je savršen izbor za iznajmljivanje vozila.

Pošto rezervišete online trebate znati da Safety Rent a Car nudi mogućnostz iznajmljivanja vozila po satu, dnevno, kratkoročno, nedeljno, mesečno, dugoročno.

„Možete nas pozvati i reći vaše želje na osnovu kojih ćemo se potruditi da napravimo idealnu ponudu koja odgovara Vama.“

Uz Safety Rent a Car pripremite se da zajedno krenete na put koji će vam doneti gomilu uspomena!

Foto: Pixabay

Bitno je istaći da ne zaboravite da ponesete vozačku dozvolu, kreditnu karticu, dodatni dokaz o identitetu (pasoš, lična karta).

„Ukoliko pored osnovne usluge imate još neki zahtev ni to nije problem. Za vaše različite potrebe predvideli smo i ponudu dodatnih usluga: GPS/navigaciju, dečije sedište, krovni kofer i nosač skija…“

Sa nama je bezbednost zagarantovana – SAFETY RENT A CAR!

SAFETY RENT A CAR
Božidarčeva 35/16
+381 18 303 485
+381 60 60 888 56
www.rentacarsafety.com

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Ključne reči

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button
Close