Hronika

UDES U NIŠU: Troje povređeno u sudaru dva automobila

Tri osobe povređene su u sudaru dva automobila marke ”hjundai” u sredu oko 19 sati u Ulici Topličkog partizanskog odreda u niškom naselju 9. maj

Hitna pomoć prevezla je povređene u Urgentni centar u Nišu, a kako saznajemo, svi su stabilno i u toku je dijagnostika.

Prema rečima očevidaca, nezgoda se dogodila kada je automobil „hjundai atos“, koji se kretao iz pravca Prokuplja ka Nišu, pokušao da skrene sa kolovoza na levu stranu u dvorište restorana „Mesečev konak“, a na njega je u tom trenutku u sustizanju, pri punoj brzini naleteo „hjundai acent“ .

„Čini mi se da je „hjundai acent“ u sustizanju išao brzinom od više od sto kilometara na sat. Manji automobil je zastao da skrene ka restoranu kad ga je limuzina udarila u sustizaju, okrenula u krug na kolovozu i nabacila na dvostruku banderu. Video sam da su za volanom oba automobila bile žene u društvu mušakaraca. Mislim da je manji automobil skretao na proslavu u restoran kad je udaren“, priča očevidac.

Na licu mesta brzo su se obrele dve ekipe Hitne pomoći. Manji automobil je u udesu uništen i prava je sreća kako su žena vozač i njen saputnik preživeli.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com