Hronika

Učiteljica i đaci povređeni na otvaranju pič terena

Petoro ljudi, od kojih troje dece povređeno je danas prilikom otvaranja pič terena u Osnovnoj školi "Kralj Petar Prvi" u Nišu, kada je na njih pao video bim.

Kako prenose mediji, nešto pre 16 sati, metalna konstrukcija iz još neutvrđenih razloga pala je na tri dečaka, jednu nastavnicu i učiteljicu koji su se u tom trenutku nalazili u blizini.

Svi su prebačeni u niški Univerzitetski klinički centar i prema prvim informacijama, nisu teže povređeni.

“12-godišnji dečak je sagledan od strane dečijeg i neurohirurga zbog povrede glave. Zbog povrede lakta preveden na dečiju hirurgiju po odluci dečijeg hirurga. 11-godišnji ima površnu povredu glave i vrata, a nakon dijagnostike otpušten kući uz savet lekara. 11 dečak je nakon dijagnostike otpušten kući uz savet lekara. 27-godišnja učiteljica M. S. je u procesu dijagnostike, a nastavnica G. R, nakon pregleda ortopeda i grudnog hirurga i dijagnostike, otpuštena kući uz savet lekara”, kazali su u UKC.

Osnovno javno tužilaštvo utvrdiće ko je odgovoran za nezgodu.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

3 Komentara

  1. Ko god da je montirao ovu kladionicarsku napravu, ocigledno, sa zanatom nema pojma. Svima, i organuzatoru i ovima, sto su dosli da se slikaju, krivicne prijave, za ugrožavanje zivota dece! Roditelji, ne dajte da se zatska ova nesreća i da vas zamajavaju!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com