DruštvoHronika

Učenika osmog razreda u školskom dvorištu u Nišu nožem napao vršnjak. U drugoj školi učenik u rukama imao plastični pištolj

Policijska uprava u Nišu potvrdila je danas da se u sredu u kasnim popodnevnim časovima dogodio incident u niškoj Osnovnoj školi “Vožd Karađorđe”, pošto je učenika osmog razreda te škole nožem napao njegov vršnjak iz druge škole.

 

“Po pozivu radnika obezbeđenja škole na lice mesta izašla je interventna patrola i ekipa Hitne pomoći i od učenika koji je zatečen u dvorištu oduzet je nož. Incident se završio bez nanošenja telesnih povreda”, kazali su u policiji.

Više javno tužilaštvo je obavešteno o događaju i napad je okarakterisan kao ugrožavanje bezbednosti.

Policija je istoga dana, kazali su u PU Niš, obavila istragu zbog fotografija koje su se pojavile na društvenim mrežama, a na kojima je uslikan mladić sa pištoljem u rukama u blizini Osnovno škole “Dušan Radović”.

“Nakon istrage je utvrđeno da je učenik osmog razreda te škole u rukama imao plastični pištolj”, rekli su u policiji.

O tom događaju je takođe obavešteno Više javno tužilaštvo.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Jedan komentar

  1. plastican ili pravi, ta deca podhitno da prodju kroz disciplinski postupak, kakvo je to ponasanje osnovaca? gde su roditelji, kako dozvoljavaju ovakvo ponasanje deteta koje jedva ima 14-15 godina?! ovo treba ispitati

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com