Hronika

Učenik (12) ozbiljno povređen u tuči u školi „Ivo Andrić“

Dvanaestogodišnji učenik Osnovne škole „Ivo Andrić“ u Nišu zadobio je prelom ključne u kosti u tuči sa vršnjakom, tokom malog odmora u jučerašnjoj popodnevnoj smeni.

Ekipa Hitne pomoći je intervenisala i dečaka prevezla na Kliniku za dečiju hirurgiju i ortopediju, gde je zadržan na bolničkom lečenju.

Direktorka škole „Ivo Andrić“ Milica Petrović je kazala da je do tuče učenika šestog razreda došlo u školskom dvorištu za vreme malog odmora izmedju trećeg i četvrtog časa.

„Učenik je otključao vrata i istrčao u dvorište, a za njim je krenula grupa šestaka. Dvojica dečaka su se potukla, a učenik osmog razreda je pokušao da ih razdvoji. On je je jednog od njih povukao i oborio na beton. Dečak je prilikom pada zadobio prelom ključne kosti“, izjavila je Petrović.

Ona je kazala da je škola povodom tog dogadjaja preduzela sve propisane mere i danas će održati sastanak tima za bezbednost.

U Policijskoj upravi u Nišu su kazali da su policija i Osnovno javno tužilaštvo obavešteni o povredjivanju učenika u školi i da je u toku istraga povodom tog dogadjaja.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com