Obrazovanje

Učenicima osmog razreda OŠ „Bubanjski heroji“ uručene diplome

Uspešni učenici osmog razreda Osnovne škole „Bubanjski heroji“, na prigodnoj svečanosti, dobili su diplome i poklone za postignuća u toku školovanja.

 

 

“Ove godine, zbog epidemiološke situacije, nagrade uspešnim učenicima osmog razreda dodeljene su na nešto drugačiji način. U dvorištu škole organizovan je zajednički roditeljski sastanak kome je prethodila dodela nagrada”, kazala je Verica Radenković, direktorka ove škole koja je okupljene učenike i roditelje pozdravila prigodnim govorom kako to biva na kraju svake školske godine.

“Ova generacija bila izuzetna po mnogo čemu i kao takve ćemo ih i pamtiti”, kazala je Radenković.

Verica Radenković, direktorka OŠ “Bubanjski heroji”; Foto: V. P.

Direktorka je uručila diplome i knjige đaku generacije, sportisti generacije, sportskom odeljenju i učenicima koji su nosioci Vukove diplome, ali i onim učenicima koji su ove i prethodnih godina ostvarili zapažene rezultate na svim nivoima takmičenja.

Na kraju svečanosti, razredne starešine su pozdravile svoje đake i poželele im sreću i uspeh u nastavku školovanja dodelivši im svedočanstva o završenoj osnovnoj školi.

“Ovu školsku godinu smo završili u drugačijim uslovima nego do sada što je bila novina i za đake i za nastavnike, ali smo dobrom organizacijom i brzim prilagođavanjem onlajn nastavi uspeli  da osvarimo se planirane aktivnosti, održimo časove, proverimo znanje učenika i ocenimo ih”, kaže direktorka Verica Radenković  naglašavajući da je ovakav način rada iziskivao više angažovanja, pre svega profesora.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com