Društvo

Učenici Ugostiteljsko – turističke škole iz Niša posetili najstarije sugrađane u Gerontološkom centru

U susret novogodišnjim i božićnim praznicima učenici Ugostiteljsko – turističke škole u pratnji nastavnika i direktorke škole posetili su naše najstarije sugrađane, sa ciljem da im ulepšaju ovaj decembarski dan.

Učenici su, za ovu priliku, pripremili bogat kulturno umetnički program, sa puno pesme, muzike, igre, glume i dobrog raspoloženja. Pored toga što su učenici odigrali predstavu, odlomak iz dramoleta Danila Kiša „Noć i magla“ koja je gledaoce vratila u 60-te godine prošlog veka, učenici su odigrali i folklor, i uz pesmu i igru podsetili su naše najstarije sugrađane na mladost i srećna vremena.

Foto: V. P.

Domaćini u Gerantološkom centru su se obradovali poseti i pažnji koju su im deca ukazala, tako da je atmosfera bila fantastična.

Ovo nije bila prva poseta učenika Ugostiteljsko – turističke škole Gerantološkom centru, pa kao i prošlog puta, nije izostalo ni slatko i slano posluženje koje su pripremili sami učenici, jer oni pored toga što dobro pevaju, igraju, glume, odlično i kuvaju.

Foto: V. P.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com