Obrazovanje

Učenici Osnovne škole „Bubanjski heroji“:  Zabavi se i budi human

Učenici Osnovne škole „Bubanjski heroji“ iz Niša ove godine su u okviru aktivnosti kojima su obeležili Dečiju nedelju organizovali humanitarnu akciju pod nazivom Zabavi se i budi human.

Učenici od 5. do 8. razreda Osnovne škole „Bubanjski heroji“ iz matične škole na Ledenoj steni i izdvojenog odeljenja u naselju Milka Protić 7. i 8. oktobra u okviru Dečije nedelje su sa nastavnicom engleskog jezika Milenom Vuković Marković organizovali nesvakidašnju humanitarnu akciju pod nazivom „Zabavi se i budi human“.

“U  ova dva dana učenici su  imali mogućnost da u školu dođu neobično obučeni, sa smešnim i zanimljivim frizurama, originalnim maskama i šminkom. Svaki učenik je pokušavao da svojim neobičnim izgledom privuče pažnju i prikupi što više novca od svojih školskih drugova i nastavnika. Cilj ove akcije je bio prikupljanje novčanih sredstava koje će naši učenici donirati kao pomoć ugroženoj deci”, kažu iz OŠ “Bubanjski heroji”.

Na ovaj način učenici su pokazali svoju empatiju i plemenitost, a Dečiju nedelju su završili zabavom, humanošću i saznanjem da smo uvek potrebni jedni drugima.

Foto: V.P.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Jedan komentar

  1. Skola za koju se culo i van Niša, po mnogim aktivnostima, medjunarodnom saradnjom
    sa Ruskim skolama i edukativnih istorijskih filmova sa različitim temama. Sve pohvale! Dragan Radul

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com