Hronika

UBISTVO U MEDOŠEVCU: Muž smrskao ženi glavu zbog ljubomore

Sa deset udaraca gvozdenom šipkom, Goran Živković star 53 godine, ubio je svoju pet godina mlađu suprugu Jasminu, pa nakon toga pokušao da iscenira pljačku. Ovo svirepo ubistvo dogodilo se u oktobu prošle godine u njihovoj porodičnoj kući u Medoševcu.

Zločin se dogodio se 3. oktobra 2016. godine, a Živković se tereti za teško ubistvo „počinjeno iz bezobzirne osvete i drugih niskih pobuda“, zbog čega mu preti najstroža kazna od 40 godina zatvora, saznaje Blic.

U optužnici se navodi da je zločin motivisan Živkovićevom patološkom ljubomorom, jer je bio ubeđen da ga je supruga varala i u Medoševcu i u Mariboru u Sloveniji, gde su radili.

Zločin se dogodio u ranim jutarnjim satima u porodičnoj kući u Medoševcu nakon što je Živković posumnjao da je supruga tokom večeri u više navrata pričala preko mobilnog telefona sa svojim navodnim ljubavnikom, navodi Blic.

U toku svađe, koja se dogodila u jutarnjim satima, Goran je prvo razbio Jasminin mobilni telefon, a onda je i šamarao. Dok je nerećna žena sedela na krevetu, pronašao je gvozdenu šipku, vratio se u spavaću sobu i zadao joj nekoliko udaraca po rukama, jer je u tim trenucima pokušavala da zaštiti lice.

Onda se popeo na krevet i seo preko karličnog dela tela oštećene, okrenut prema njoj licem u lice, i pritom joj šipkom zadao više od 10 udaraca po glavi nanevši joj teške telesne povrede opasne po život, prenosi Blic.

Od ovih udaraca, Jasmina Živković je zadobila višestruke otvorene prelome kostiju lobanje sa povredom mozga i preminula na licu mesta.

Goran je tada rešio da prikrije zločin,pa je šipku bacio u septičku jamu u dvorištu, u kupatilu skinuo krvavu majicu i oprao ruke, a zatim ispreturao kuću da liči na pljačku. Nakon toga je više puta udario glavom u vrata i počeo da doziva pomoć, predstvaljajući da je i sam žrtva pljačke. Na tom mestu, ispred kuće u Medoševcu, zatekao ga je i komšija.

Niška policija je rasvetlila ovaj zločin, a Goran Živković je dva dana nakon ubistva, suočen sa neoborivim dokazima, priznao zločin.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com